suriprofs

Kuip stroomt vol voor benefietwedstrijd op 22 maart

suriname feyenoord

De jaarlijkse benefietwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht staat volop in de belangstelling. De kans bestaat dat De Kuip ook aanstaande woensdag uitverkocht raakt. Dat is goed nieuws voor het Sophia Kinderziekenhuis omdat de opbrengst van wedstrijd is bestemd voor extra onderzoek naar de sikkelcelziekte.

Nadat de koploper in de eredivisie in het afgelopen weekend twee punten verder uitliep op naaste belager Ajax, willen nog meer voetballiefhebbers de kampioenskandidaat dit seizoen nog in actie zijn. Omdat de laatste drie thuiswedstrijden tegen Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Heracles al wekenlang zijn uitverkocht, betekent de derby tegen FC Dordrecht de laatste kans.

In de voorwedstrijd neemt oud-Feyenoord, met onder meer Pierre van Hooijdonk en Patrick Paauwe, in de gelederen het op tegen de Suriprofs Legends onder aanvoering van Edgar Davids. Ook oud-Feyenoorder Orlando Trustfull komt in actie voor de Suriprofs. In de selectie zitten verder Orlando Engelaar, Glenn Helder, Stefano en Cedric Seedorf, Pascal Heije, Romeo Wouden, Maarten Atmodikoro, Leo Koswal, Kenneth Goudmijn, Purrel Fränkel, Mitchell Piqué en doelman Ruben Muskiet. RKC-trainer Regillio Vrede neemt woensdag de coaching voor zijn rekening.

Fox Sports beschikt over de tv-rechten voor beide wedstrijden. Later op de avond worden samenvattingen uitgezonden. De benefietwedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht begint om 20.15 uur. Oud-Feyenoord en de Suriprofs Legends trappen af om 18.45 uur.

Bron: suriprofs.nl

TICKETS KOPEN?

Koop hier je tickets voor de wedstrijd.

Let op: Tickets staan op de site als Feyenoord – FC Dordrecht, dit zijn de goede kaartjes.

“Naast de benefietwedstrijd Feyenoord – FC Dordrecht en het steunen van het Sophia Kinderziekenhuis is er een extra reden om op woensdag 22 maart naar De Kuip te komen. Voorafgaand aan de benefietwedstrijd speelt Oud-Feyenoord namelijk een voorwedstrijd tegen de Suriprofs Legends.”

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top