suriprofs

Edgar Davids op 22 maart in actie voor de Suriprofs Legends

Teammanager André Wasiman heeft deze week de voorselectie van de Suriprofs Legends voor de wedstrijd tegen Oud-Feyenoord op woensdag 22 maart bekendgemaakt. Regillio Vrede die in De Kuip als coach aantreedt maakt binnenkort de definitieve namen bekend.

Suriprofs

Onder meer Edgar Davids, Michael Reiziger (tegenwoordig assistent-coach van Alex Pastoor bij Sparta), Orlando Engelaar, Glenn Helder en Serginho Greene maken in elk geval hun opwachting in het shirt van de Suriprofs. Andere oud-Suriprofs op wie Vrede een beroep kan doen op 22 maart zijn onder meer Iwan Redan, Maarten Atmodikoro, Roël Liefden, Romeo Wouden, Purrel Fränkel, Cedric Seedorf, Stefano Seedorf, Mariano Carrilho, Pascal Heije en Mitchell Piqué. Oud-Feyenoord en Suriprof Regi Blinker komt vanwege een knieblessure niet in actie.

Oud Feyenoord

Voor Oud-Feyenoord verschijnen in elk geval Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe en Christian Gyan binnen de lijnen. De Suriprofs Legends spelen tegen de Feyenoord-veteranen in de voorwedstrijd van Feyenoord tegen FC Dordrecht, de jaarlijkse benefietwedstrijd van de Rotterdamse koploper in de eredivisie. Tussen beide wedstrijden verzorgt de Hermes House Band een optreden en in de rust van de hoofdwedstrijd komt Lee Towers het publiek vermaken.

De opbrengst uit de kaartverkoop is bestemd voor het Sophia Kinderziekenhuis. Met het geld kan onderzoek naar en voorlichting over de sikkelcelziekte worden gefinancierd.

Bron: suriprofs.nl

Tickets kopen?

Koop hier je tickets voor de wedstrijd.

Let op: Tickets staan op de site als Feyenoord – FC Dordrecht, dit zijn de goede kaartjes.
“Naast de benefietwedstrijd Feyenoord – FC Dordrecht en het steunen van het Sophia Kinderziekenhuis is er een extra reden om op woensdag 22 maart naar De Kuip te komen. Voorafgaand aan de benefietwedstrijd speelt Oud-Feyenoord namelijk een voorwedstrijd tegen de Suriprofs Legends.”
Bron: fr12.nl

 

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top