suriprofs

Stichting Suriprofs is op zoek naar vrijwilligers

Suriprofs

SuriprofsAan welk profiel moet je voldoen als “vrijwilliger Evenementen” Stichting Suriprofs

Jij

Je vindt het leuk om je voor de Stichting Suriprofs in te zetten en de visie en boodschap uit te dragen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent een echt hands-on type. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die sprankelt van energie en je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken.

Jouw uitdaging

Als vrijwilliger op evenementen help jij waar jouw talent ligt. Suriprofs heeft jaarlijks verschillende evenementen waar we hulp bij nodig hebben.

Jouw profiel

Je bent enthousiast, flexibel, initiatiefrijk en representatief. Je hebt sterke contactuele eigenschappen en communiceert makkelijk op diverse niveaus. Je spreekt vloeiend Nederlands.. Het is handig als je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto maar dat hoeft niet. Je bent minimaal 18 jaar. Je bent in staat om minimaal 2 keer per jaar een training bij te wonen.

De organisatie

De Stichting Suriprofs is in 1999 opgericht met als doel de betrokkenheid van de Suriprofs met Suriname tot uiting te brengen, om te helpen projecten in Suriname die iets met kinderen en jeugd te maken hebben van de grond te krijgen. Maar de Suriprofs zijn ook opgericht voor de ‘fatoe’ (gezelligheid).

Jörgen Raymann

In januari 2017 heeft de Suriprofs een doorstart gemaakt met een geheel nieuw bestuur, met als voorzitter Jörgen Raymann (Suriprofs 2.0).

Als vrijwilliger ben je belangrijk voor ons. En er zijn verschillende leuke trainingen en workshops waarvoor je je kan inschrijven. Jaarlijks wordt je uitgenodigd voor het vrijwilligersfeest.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en wil je met een gemotiveerd team aan de slag? Stuur dan zo spoedig mogelijk je CV en een korte motivatie met foto naar info@suriprofs.nl en vermeld Vrijwilliger Evenementen in het onderwerp. We plannen dan een gesprek met je in. Als we na dit gesprek samen beslissen dat je aan de gang gaat dan schrijven we je in. De gesprekken vinden plaats op zaterdagmiddag 25 februari bij Canaalstaete Business Center, Kanaalweg 33-35 Capelle a/d IJssel.

Reacties

2 Comments

 1. Keenswijk. D.K

  februari 21, 2017 bij 8:45 am

  Goedemorgen. Ik zou heel graag willen helpen als vrijwilliger.groetjes .

  • Ricardo Bruce

   februari 21, 2017 bij 8:55 am

   Goedemorgen, bedankt voor uw bericht.
   U kunt een e-mail sturen naar het e-mailadres genoemd in bovenstaand stukje.

   Veel succes en wie weet tot ziens bij 1 van de Suriprofs evenementen!

   Met vriendelijke groet,
   Ricardo Bruce

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

leraman.nl leraman.nl

Meest gelezen

To Top