Natio Suriname

Groepsindeling van de tweede ronde van de Caribbean Cup 2016

Natio Suriname
SMESPORT.COM

De Caribbean Football Union (CFU) heeft de groepsindeling van de tweede ronde van de Caribbean Cup 2016 op haar website bekend gemaakt. Natio is ingedeeld in groep 5 en zal in juni moeten uitkomen tegen St. Vincent & The Grenadines en St. Kitts & Nevis.

Andre Kamperveen stadion

Wedstrijdschema groep 5 op 1 juni 2016: St. Kitts & Nevis vs. Suriname in het Warner Park stadium, 4 juni 2016: Suriname vs. St. Vincent & The Grenadines in het Andre Kamperveen stadion, 7 juni 2016: St. Vincent & The Grenadines vs. St. Kitts & Nevis in het Arnos Vale stadium.

In de heenwedstrijd van de eerste ronde (0-0) verloor Natio thuis bij Guadeloupe na penalty’s met 3-2. De returnwedstrijd won Natio in het Andre Kamperveen stadion wel met 3-2 en werd zodoende groepswinnaar.

CFU shema

Op basis van het CFU shema zal de groepswinnaar door gaan naar de volgende ronde. De nummers twee in de verschillende poules maken nog kans om door te gaan als een van de vier beste nummers twee. Er zijn vijf poules met in totaal vijftien landen en zullen er tenslotte negen landen doorgaan naar de derde ronde.

Bron: SMEsport.com

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top