Natio Suriname

Natio neemt revanche op Guadeloupe en wordt groepswinnaar

Suriname - Guadeloupe
SMESPORT.COM

De Surinaamse nationale voetbal selectie heeft dinsdag de returnontmoeting tegen Guadeloupe in het André Kamperveen stadion met 3-2 gewonnen. Alle doelpunten in deze CFU Caribbean Cup wedstrijd werden reeds in de eerste helft gescoord.

Zowel Suriname als Guadeloupe hadden zich reeds geplaatst voor de volgende ronde, maar om de eer hoog te houden en vooral als groepswinnaar over te gaan moest natio zegevieren. Suriname had op woensdag 23 maart de heenwedstrijd in Guadeloupe na penalties met 3-2 verloren.

Stefano Rijssel en Mitchell Kisoor

In de tweede wedstrijd vandaag nam Stefano Rijssel de eerste twee doelpunten voor zijn rekening, terwijl Mitchell Kisoor het winnende treffer scoorde. Claudio Beauvue en Livio Nabab waren voor Guadeloupe de doelpuntenmakers.

Roberto Godeken

Roberto Godeken, bondscoach van natio, was bijzonder ingenomen met de overwinning van zijn jongens en gaf aan dat de spelers zo hun zelfvertrouwen terug hebben gehad. Echter heeft volgens Godeken de tegenstander twee keer kunnen scoren, omdat er steken zijn gevallen in de verdediging, maar zijn ploeg liet het niet daarbij liggen en werkte zelfs tot twee keer toe een achterstand weg.

Bron: SMEsport.com

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top