Natio Suriname

Natio treft St. Kitts & Nevis en St. Vincent & The Grenadines

Natio Suriname
SMESPORT.COM

De Surinaamse nationale selectie heeft in de tweede ronde van de CFU Caribbean Cup in groep vijf de ploegen van St. Vincent & The Grenadines en St. Kitts & Nevis getroffen. Op 1 juni 2016 staat Natio voor St. Kitts & Nevis in het Warner Park stadium.

Op 4 juni 2016 speelt Natio de tweede wedstrijd in eigen land tegen St. Vincent & The Grenadines in het Andre Kamperveen stadion. Verder komen de twee opponenten van Suriname, St. Vincent & The Grenadines en St. Kitts & Nevis, op 7 juni 2016 in het Arnos Vale stadium tegen elkaar uit.

CFU Caribbean Cup

In de eerste ronde verloor Natio uit in Guadeloupe na penalty’s met 3-2. Ploegen kwamen in de reguliere speeltijd niet tot scoren. De returnwedstrijd wist Natio in het Andre Kamperveen stadion wel met 3-2 te winnen en werd zodoende groepswinnaar.

Op basis van het CFU shema zal de groepswinnaar door gaan naar de volgende ronde. De nummers twee in de verschillende poules maken nog kans om door te gaan als een van de vier beste nummers twee. Er zijn vijf poules met in totaal vijftien landen en zullen er tenslotte negen landen doorgaan naar de derde ronde.

Bron: SMEsport.com

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top