SVB nieuws

Spelers Natio rijkelijk beloond: SRD 10.000 per speler bij winst op Jamaica

Natiosuriname.sr

Een wedstrijd is Natio verwijderd van de beste prestatie ooit: kwalificatie voor de Gold Cup 2017. Niet alleen op sportief vlak is er iets te verdienen. De spelers kunnen bij winst op Jamaica SRD 10.000/EUR 1262.35 per speler tegemoet zien. Ook de hoofdcoach en dienst assistent zullen dit bedrag dan ontvangen.

Op dinsdag 8 november deed Minister Faizel Abdoelgafoer van Sport- en Jeugdzaken deze mededeling – namens president Desi Bouterse – aan de technische staf en de spelers. ‘Ik weet precies wat voor verantwoordelijkheid rust op jullie schouders. Werken aan uitdagingen en vooral ook prioriteiten stellen, maakt dat het altijd hard werken is voor de Surinaamse sport tijdens de vergaderingen van de Raad van Ministers. De overheid is het met mij eens dat wij onze spelers deze extra motivatie moeten geven, zodat wij kunnen werken om in 2017 de Gold Cup naar Suriname te brengen’, aldus de minister. Van het ministerie kregen alle aanwezige spelers een voetbal die was gesigneerd door minister Adboelgafoer.

Gilberto Eind: heel blij met uitnodiging
Aanvoerder Gilberto Eind gaf aan heel blij te zijn met de uitnodiging van het ministerie. Hij zegt dat het voor de spelers goed aanvoelt dat het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken steeds weer achter hen staat.

Natiosuriname.sr

Natiosuriname.sr

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top