Natio Suriname

Vooruitblikken met: Roberto Gödeken

Roberto Gödeken

Trinidad & Tobago is gastheer van de play-off voor de CONCACAF Gold Cup 2017 van 4 – 8 januari 2017. Op 4 januari zal Trinidad & Tobago openen tegen Suriname. Natio speelt vervolgens op 6 januari tegen Haïti. Op 8 januari sluiten Haïti en Trinidad & Tobago deze play-off af. De winnaar van deze play-off zal aantreden tegen de nummer 5 van de Copa Centroamericana 2017 (Centraal-Amerika).

Natio Suriname geeft elke dag, tot en met de dag van de wedstrijd, een vooruitblik op de wedstrijd van Suriname tegen Trinidad & Tobago en Haïti. Vandaag blikken we met de bondscoach van Suriname, Roberto Gödeken, vooruit naar de belangrijke ontmoeting van Natio op 4 en 6 januari 2017.
Hoe schat u de kansen van Suriname in tegen Trinidad & Tobago en Haïti?

Zoals elke voetbal wedstrijd bereiden wij ons ook voor op deze twee wedstrijden om het beste resultaat te halen.

Wat verwacht u van de wedstrijd?

Het worden twee zware wedstrijden voor de selectie en nu is de weg ook langer geworden voor plaatsing voor Gold Cup. Ondanks dat is het weer een nieuwe uitdaging voor ons en ervaring erbij en wij zijn allemaal hoopvol gestemd om te presteren voor een goed resultaat.

Voor Natio is het de laatste kans voor plaatsing tijdens deze CONCACAF Gold Cup play-off. Leven deze wedstrijden nu wat meer in Suriname?

Een ieder kijkt uit naar de verrichtingen van deze selectie en de Surinaamse gemeenschap is er helemaal klaar voor om te kijken wat Natio ervan maakt.
Wat is uw visie omtrent het uitsluiten van de selectiespelers Obrendo Huiswoud, Stefano Rijssel, Joel Baja, Gregory Pokie en Albert Nibte?

Het is een heel grote aderlating voor Natio en als trainer wil je wel het team zolang mogelijk bij elkaar hebben om te presteren. Elk van deze spelers hadden hun toegevoegde waarde binnen de selectie , maar uiteindelijk gaat het om team afspraken die er gemaakt worden en niet om individuele afspraken . Men moet hun verantwoording kennen ook als ieder ander persoon binnen Natio.

Wat denkt u dat de uitslag gaat worden tegen Trinidad & Tobago en Haïti?

Wij gaan met deze twee wedstrijden onze beste wedstrijden moeten spelen en voorop moeten stellen dat je als individu goed gaat moeten presteren om dan als team gezamenlijk een goed resultaat binnen te halen.

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top