in de media

Almere City FC net niet naar Eredivisie.

Jack Mangalie voormalig keeperstrainer van Natio Suriname sprak Waterkant Suriname over Almere City FC welke deelnam aan de play-offs. Lees hieronder het interview.

De waarheid heb je niet maar dit voelde zo mooi en massaal sterk. Met een laatste kans in de 93e minuut voelden we toch even een Eredivisie momentje. Maar helaas viel er geen tweede goal . Teleurstelling heerst en zeker als je dan zo dichtbij bent is het extra zuur. De keeper coach verteld ook dat het geen toevalseffect was. Samen met de club, de staff, medewerkers, sponsoren en vooral de ultra fanatieke supporters hebben de jongens gestreden voor “Promotie naar Eredivisie”.
Naast goed voetbal hebben de jongens ook op waarde kunnen pieken tijdens de play-offs wedstrijden. Dat is echt iets om super trots op te zijn. Almere City FC, Nederlandse jongste betaald voetbalclub ontwikkelt goed, hiermee krijgt de club een mooie identiteit en nog meer naamsbekendheid. Dit onderstreept het goed doordachte en gerichte sportieve beleid van de club. Maar het allermooiste compliment die de ervaren coach maakt is toch “het is niet meer hoe je een boodschap overbrengt, het is nu een pure feit. Almere City FC schrijft historie door eerste keer finale te halen in de play-offs”
Wij zijn jong, eigenwijs en ambitieus, hebben lef getoond met mooi voetbal aldus de keepercoach.
Er is dus een bijzonder seizoen in aantocht, bouwen op meer succes.

Ervin Lee, Dean Gorre, Jack Mangalie

v.l.n.r; Ervin Lee, Dean Gorre, Jack Mangalie. Bondscoach Dean Gorre en de technishe staf bestaande uit Ervin en Jack namen met Suriname deel aan WK kwalificatie wedstrijden voor Rusland 2018.

 

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top