Winactie

Win 2 vrijkaarten voor het Fatu Festival in Hotel Torarica!

Winactie!

Win 2 vrijkaarten voor het Fatu Festival in Hotel Torarica!

Op zaterdag 1 juli organiseert Hotel Torarica in Suriname een van de gezelligste feesten van het jaar: Fatu Festival of te wel ‘Fatu Fest’.

In verband met Keti-Koti en het 55 jarig bestaan van Hotel Torarica wordt de tweede editie van het ‘Torarica Fatu Festival’ op de Tennisbaan van Torarica Resort gehouden. Vorig jaar juli werd het feest voor het eerst gehouden. Voor deze feestelijke gelegenheid is op 1 juli een fantastische line up samengesteld bestaande uit lokale en internationale artiesten.

Vanaf 20.00 uur zullen de artiesten waaronder Gio, Dopebwoy, Kevcody, Babel-ish, Dj Dylvn, Dj Suspect en onze eigen Oath, Splashmaster Gilly en Cyriel & the more love band een fantastische show neerzetten. “MC SK” uit Nederland zal deze veel belovende avond tot een hoogtepunt brengen. Deze groep bekende artiesten en dj’s zijn enorm enthousiast om de tent gewoon op zijn kop te zetten.

Hoe kan ik de 2 kaarten winnen voor het Fatu Festival?

Instructies:

1. Like onze Facebook pagina

2. Tag 1 van je vrienden in de comments van deze post en geef aan waarom jullie graag naar dit festival willen gaan.

3. Deel dit bericht

*Let op:
– Alleen diegene die bovenstaande 3 stappen hebben voltooid komen in aanmerking voor de 2 vrijkaarten.
– Je moet ouder dan 18 jaar zijn.
– Wij zullen de winnaar vrijdagavond 30 juni 21:00 uur bekend maken.
– De winnaar wordt willekeurig gekozen.

Torarica Group Events

In mei 2016 heeft Torarica een start gemaakt met het organiseren van haar eigen grote events zoals “Are You Thirsty..?”, Torarica Urban Festival en Phase 2 waarbij lokale en internationale artiesten en dj’s samen met het Surinaamse publiek fantastische feestjes hebben gebouwd.

Als men kijkt naar het afgelopen jaar hebben bezoekers de evenementen van Torarica altijd een top rating gegeven. In samenwerking met enkele grote partners zoals Surinam Airways, Roelie’s Lighting &

Decor en Pegasus zijn deze concepten ontwikkeld tot unieke en succesvolle evenementen die niet meer weg te denken zijn in de Surinaamse entertainment industrie.

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top