SVB

Presidents Cup: Robinhood vs Moengo tapoe

robinhood vs inter moego tapoe

Robinhood heeft zondag door Inter Moengo tapoe te verslaan beslag weten te leggen op de Presidents Cup 2016. In het Andre Kamperveen stadion wist bekerwinnaar Robinhood na een 1-1 ruststand landskampioen Inter Moengo Tapoe met 3-1 te verslaan en kon zo USD 10000 bijschrijven op hun rekening.

 

De Moengonezen begonnen goed en kwamen zelfs op voorsprong, na een vermeende handsbal in het strafschopgebied wees scheidsrechter Bonjo resoluut naar de penaltystip. Dit was een koud kunstje voor Jurmen Vallei, hij schoot de bal in de 14de minuut feilloos achter doelman Claidel Kohinor.

Inter Moengo Tapoe kon tot de 35ste minuut genieten van de voorsprong, Robinhood speler Cerezo Haabo werd door keeper Obrendo Huiswoud gevloerd. Wederom wees scheidsrechter Bonjo resoluut naar de penaltystip en gaf geel aan Huiswoud. Jelany Djemesi belastte zich met deze penalty en verschalkte de doelman: 1-1.

Het duurde tot laat in de 2de helft voordat er weer gescoord zou worden. Robinhood sloeg vlak voor tijd nog tweemaal toe. In de 88ste minuut bracht Ivanildo Rozenblad zijn ploeg op voorsprong en diep in de blessure tijd krulde Roxey Fer de bal achter huiswoud 3-1. Dit was tevens de eindstand. Robinhood mag de Presidents Cup 2016 en USD 10000 in ontvangst nemen. Voor Inter Moengo Tapoe betekende dit de 3de verliespartij op rij. De verliezen finalist mocht USD 5000 in ontvangst nemen.

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top