Sponsoren en Partners

Sponsoren

Sponsoring is voor Natio Suriname van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring, bieden ons de mogelijkheid tot vernieuwing. Hiermee kunnen materialen worden aangeschaft, onderhoud worden gepleegd en activiteiten worden ontplooid. Dit komt de uitstraling en de levendigheid van de website en haar bezoekers ten goede. Een levendige website trekt meer bezoekers, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart voor onze website.

Wij zijn zeer verheugd dat wij onlangs onze eerste sponsoren hebben mogen verwelkomen:

leraman.nl

Leraman.nl

Wat is LERAMAN?

LERAMAN Culinair is een voedingsmiddelenbedrijf dat zich ten doel stelt delicatesse Afro-Surinaamse gerechten te produceren en te vermarkten. LERAMAN’S producten combineren de typische smaak van de Afro-Surinaamse producten met een groot gebruikersgemak. Onze producten kunnen zonder extra toevoegingen gebruikt worden, maar lenen zich ook voor specifieke smaak-aanpassing door de klant. Onze klanten zijn zowel consumenten als bedrijven.

LERAMAN Culinair combineert kennis over de Surinaamse keuken met creativiteit en voedingsproces technologische kennis. Deze combinatie wordt benut om voedingsmiddelen (tussenproducten) te maken die die u als consument of restaurant of cateraar instaat stelt snel Surinaamse gerechten te maken met een authentieke smaakbeleving. De smaak van de producten wordt ontwikkelt door direct contact en terugkoppeling van u als consument.

leraman.nl

Stanvaste Radio

Stanvaste Radio is opgericht op 1 september 2013 en is gevestigd aan de Bergsingel 214 A in Rotterdam. Het is een medium dat zich voornamelijk bezighoudt met maatschappelijke onderwerpen/thema’s die in de samenleving spelen. Onze doelgroep is breed, divers en multicultureel; van jong tot oud. Daarnaast heeft het medium als doelstelling de doelgroep zoveel als mogelijk te voorzien van actuele informatie uit zowel binnen- als buitenland. Op deze manier geeft Stanvaste Radio te kennen hoe multicultureel onze samenleving is.

Stanvaste Radio is een medium dat 24/7 diverse radioprogramma’s van verschillende presentatoren uitzendt. Wereldwijd zijn zij te beluisteren via de website stanvasteradio.nl en natuurlijk de overige digitale kanalen als bijvoorbeeld de Tune-In app en Streema.

Ook sponsor worden? Neem contact op met Natio Suriname.

Partners

leraman.nl

To Top