onder-17

Geconcentreerd Natio U17 is toernooiwinnaar

Suriname 017

Gelijkspel tegen FC Twente U17 bezorgt Natio U17 de winst in het vierhoek toernooi.

Eerste helft
Vanaf het beginsignaal was het strijdplan van FC Twente duidelijk: winnen met goed pressievoetbal. Natio had moeite met deze aanpak, mede te wijten aan de drie wedstrijden die binnen een week werden afgewerkt. Door de vermoeidheid die hier mee gepaard ging, kwam Natio niet in het spel. FC Twente kwam daarom ook verdiend op een 0-1 voorsprong door Hessel Oude Hengel.

Tweede helft
Na de pauze stelde Natio orde op zaken. Door het hanteren van een hoog baltempo en vooruit te voetballen geloofde Natio in een goed resultaat. Een kwartier van tijd kwam de beloning in de vorm van de gelijkmaker. Lang kon Natio niet genieten van de gelijkmaker, want invaller Xhelal Terziqi scoorde in de 77e minuut de 1-2 voor de Tukkers. Leroy Letnom bracht de eindstand op 2-2 door een schitterend genomen vrije trap in de slotminuut.

Suriname 017

Nabeschouwing
Door dit gelijkspel pakte Natio U17 de toernooiwinst. Het team van Rogillo Kolf mag terugkijken op een geslaagd toernooi. In de eerste wedstrijd vielen er acht goals tegen de leeftijdsgenoten van FC Utrecht: 4-4. Vervolgens werd Curacao U17 verslagen met 1-0 en in de laatste wedstrijd tegen FC Twente werd de toernooiwinst veiliggesteld middels een gelijkspel: 2-2.

Laat een reactie achter

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

To Top